top of page

Activitats originals i divertides

air dancing
Danza aerea. Extraescolares. Casal d'estiu. Campus verano
Danza aerea. Extraescolares. Casal d'estiu. Campus verano

*

*

*

EXTRAESCOLARS

CASALS D'ESTIU

FESTES I ANIVERSARIS

A hoop! oferim activitats pensades especialment per els nens a partir de 9 anys, que involucren la dansa i l'acrobàcia aèria. Les nostres activitats els serviran per fer activitat física i passar-s'ho bé, i els ajuda a desconnectar i carregar-se d'energia de manera original i divertida. 

figura color vermell

La dansa aèria és una activitat perfecte perquè els nens adquireixin força, mantinguin la flexibilitat, i treballin la coordinació, consciència espacial i memorització de moviments. A mesura que els nens adquireixen seguretat i experiència, anem incorporant la creativitat en les classes, la qual cosa els permet expressar-se a través de la dansa aèria realitzant coreografies grupals. Són activitats en les quals fan un bon exercici físic, però amb un component més lúdic, i en elles es fomenta un entorn de recolzament i no competitiu que els encanta.

El Commercial Dance s'ha fet molt popular entre les generacions més joves grácies a artistes actuals com Justin Bieber, Miley Cyrus, Meghan Traynor i molts d'altres. Tots ells tenen els seus referents amb grans artistes com Michael Jackson, Madonna o Beyoncé, que des de sempre han afegit fascinants coreografies en els seus shows i videoclips.

A les classes de Commercial Dance es treballen coreografies amb les músiques que formen part dels seus referents. Són coreos molt dinàmiques i amb les que les nenes/nens a qui els agrada ballar, se senten molt identificades i s'ho passen superbé!

CURS 2023/24

HORARIS CURS 2023/24

DILLUNS

17:30 AIR DANCING II

18:30 AIR DANCING II 

dona ballant estil moulin rougue
logo hoop negre

DIMARTS

17:30 COMMERCIAL DANCE

17:30 AIR DANCING II 

18:30 AIR DANCING >Avançat

        

DIMECRES

17:30 AIR DANCING II 

18:30 AIR DANCING II 

DIJOUS

17:20 ARO AERI 

18:30 AIR DANCING Iniciació 

CASALS D'ESTIU 

I quan arriva juliol fem casals per nenes/nens de 8 a 13 anys, dividits per grups d'edat, perquè provin totes les nostres activitats, i n'afegim d'altres com el commercial dance (coreografies amb la música que els agrada), jumping dance amb els nostres llits elàstics individuals i un taller de manualitats ben divertit.La nostra idea és que s'ho passin bé, que estiguin entretingudes fent exercici, que aprenguin coses noves i alliberin energia i creativitat, que per això han arribat les vacances!


Horari: 09:30h a 13:30h.

Preu:125

 


Contacta'ns per més informació i detalls.

TELES · ARO · POLE · TALLER MANUALITATS 

COMMERCIAL DANCE · JUMPING · I MÉS!

figura vermella

FULL D'INSCRIPCIÓ

Contacte

Gràcies ! Comprova safata de correu no desitjat

bottom of page