PER BALLAR

I LOVE DANCING

I LOVE DANCING

It's show time!

Ets molt "bailonga"? Et mous al ritme de qualsevol cançó que sents i t'agraden els musicals de Broadway? A l'I love Dancing ballaràs coreografies de musicals com Chicago, Grease, Moulin Rouge, West Side Story, Fama..., però també, et sorprendrem amb un Michael Jackson, una vuitentera o un funky feeling!

ELS DIJOUS A LES 19:30

SEXY BURLESQUE

 

Giuchie, Giuchie, ya ya dada...Creole lady Marmalade!
Desmelena't i allibera la diva que portes dintre! Vine a ballar i deixa anar la teva part més sexy i femenina, guanyaràs autoestima i seguretat en tu mateixa. Deixa la vergonya en el sac de les coses inútils i no t'ho pensis més, un cop a dins t'hi enganxes!

ELS DIMARTS A LES 20:30

 

OU YEAH!
Crema un munt de calories ballant i passant-t'ho bé. Dance&Cardio fusiona diversos ritmes musicals com llatins, street dance, funky, pop, per crear un entrenament dinàmic i aeròbic, pensat per ser divertit i fàcil. Amb aquesta activitat adquireixes coordinació, cremes un munt de calories, tonifiques i allunyes l'estrès mentre et diverteixes.

ELS DIMECRES a les 19:30

 

 

 


Una introducció ben canyera a la dansa urbana i al hip hop, per a les que el ritme us corre per les venes!
No cal experiència! En aquesta classse aprendreu passos i coreografies bàsiques de diversos estils de hip hop i dansa urbana amb un mix d’estils i música ben variada ideal per re energitzar-te i divertir-te

ELS DIMECRES A LES a les 20:30

 

 

HIP HOP(URBAN MIX)

PER ESTAR EN FORMA
PER ESTAR EN FORMA
BALLET FLOOR
BALLET FITNESS

#cos10 #ment #equilibri #relaxació #respiració #fluidesa #salutbenestar

No cal que siguis una ballerina per semblar-ho!
El treball a terra és una forma molt completa de fer exercici i acondicionar el teu cos, corregir mals hàbits i millorar la posició corporal així com també alliberar les tensions acumulades i combatre la rigidesa, tot treballant alhora la respiració, la flexibilitat i la força. A la classe de Ballet Floor fas un treball intens i profund que et forçarà a tonificar els teus musculs, lentament però sense descans! Totalment adictiva!
DIMARTS  19:30

DIJOUS  20:30

BALLET

Una classe dirigida a totes aquelles que teníeu el desig i les ganes de fer ballet i us pensàveu que ja no hi seríeu a temps! Entra en el món de la dansa clàssica des de l’inici, aprenent les posicions bàsiques: els plies, els tendus, el treball a la barra i al centre. Afines la silueta, millores la flexibilitat, la posició corporal, els músculs es tonifiquen i s'allarguen, et sentiràs més àgil, aniràs amb l'esquena més recta, milloraràs la concentració...i compliràs un desig!

ELS DILLUNS DE 20:30 a 22:00

 

FLEXIBILY TRAINING

Treball tècnic enfocat a potenciar i millorar de forma eficient i segura la teva elasticitat i flexibilitat a través de diferents sèries d’estiraments. Els estiraments, a més d’augmentar la flexibilitat, ajuden a alleugerir les zones d’estrès del cos, enforteixen els tendons i els músculs i ajuden a corregir i millorar la posició corporal. El teu cos t’ho agraïrà!

ELS DIMECRES A LES 19:45

 

TRX

Vols posar-te "a tope de be", amb rapidesa i d'una forma segura? Res millor que el TRX, L'únic exercici que utilitza la suspensió per treballar TOTS els grups musculars, fent servir el propi cos i la resistència a la gravetat. El resultat?: Més força, resistència muscular, flexibilitat i tonificació. I atenció amb les agulletes que tindràs els primers dies! : )))

ELS DILLUNS A LES 18:45

En totes les nostres  activitats no és necessari nivell o experiència prèvia amb dansa.I  pots apuntar-te en qualsevol moment de l'any, cada mes canviem coreografia.

HOOP AERIS
 
HOOP! AIR DANCING

Fusiona la dansa, l'acrobàcia, el ioga i el pilates. Aquesta activitat inclou tècniques que s'utilitzen en la gimnàstica acrobàtica, en el circ i en les arts aèries, ja que a través de la utilització de gronxadors de tela es relaxa i treballa constantment la força del cos, que ha de combatre la gravetat.  Aquesta activitat permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. A Hoop ens l'hem fet a la nostra manera i aprendràs a fer precioses i divertides coreografies grupals mentre alhora fas exercici. Segur que no t'avorrirás!

Places limitades

 

POLE
POLE

La combinació perfecte d’exercici, ball, art i diversió. Amb el Pole augmentarás la teva força, flexibilitat i tonificació muscular. Una manera ben diferent de teballar el cos, descubrint musculs que ni sabies que tenies!. Ah, i una cosa...encara que et sembli mentida no necessites una condició física determinada per començar perquè és adaptable a tots el nivells, edats
i talles!

ELS DIMARTS 19:00 Iniciació/mig

                        20:15 Iniciació/mig

DIJOUS 20:30 Nivell mig/alt

ARO AERI

Per fi! Ja pots venir a provar l'aro aeri, una disciplina esportiva i artística que combina la dansa i l'acrobàcia suspesa a l'aire! És un treball de força, flexibilitat, expressió i creativitat, una fusió entre el cos i l'aro que
transmet espectacularitati elegància, la única condició? Voler gaudir de la llibertat de volar sense necessitar ales.
ELS DIJOUS A LES 19:30

ACTIVITATS PUNTUALS
DANCE & FRIENDS

 

La nostre activitat sorpresa la dediquem només a tu i el teu grup d'amigues, si vols fer una activitat diferent, sigui per una celebració, una comiat de soltera, un aniversari o simplement per passar una bona estona t'oferim la possibilitat d'escollir una de les nostres classes i te la farem en privat només per vosaltres!

***Tambe per nens

 

Cal fer reserva prèvia.