Air Dancing· Aro Aeri
SexyBurlesque· Ballet Fit
ILoveDancing · Hip Hop 
Ballet · Pole ·TRX
Dance&Cardio
PER BALLAR

I LOVE DANCING

I LOVE DANCING

It's show time!

Ets molt "bailonga"? Et mous al ritme de qualsevol cançó que sents i t'agraden els musicals de Broadway? A l'I love Dancing ballaràs coreografies de musicals com Chicago, Grease, Moulin Rouge, West Side Story, Fama..., però també, et sorprendrem amb un Michael Jackson, una vuitantera o un funky feeling!

ELS DIJOUS  19:30

SEXY BURLESQUE

 

Giuchie, Giuchie, ya ya dada...Creole lady Marmalade!
Desmelena't i allibera la diva que portes dintre! Vine a ballar i deixa anar la teva part més sexy i femenina, guanyaràs autoestima i seguretat en tu mateixa. Deixa la vergonya en el sac de les coses inútils i no t'ho pensis més, un cop a dins t'hi enganxes!

ELS DIMARTS 20:30

 

OU YEAH!
Crema un munt de calories ballant i passant-t'ho bé. Dance&Cardio fusiona diversos ritmes musicals actuals per crear un entrenament dinàmic i aeròbic, pensat per ser divertit i fàcil. Amb aquesta activitat adquireixes coordinació, cremes un munt de calories, tonifiques i allunyes l'estrès mentre et diverteixes.

ELS DIMECRES  19:30

 

 

Pots apuntar-te en qualsevol moment de l'any. En totes les nostres  activitats no és necessari nivell o experiència prèvia. Només en algun cas pot ser que, segons l'activitat, hi hagi nivells, però buscarem el teu!

PER ESTAR EN FORMA
PER ESTAR EN FORMA
BALLET FLOOR
BALLET FIT

#cos10 #ment #equilibri #relaxació #respiració #fluidesa #salutbenestar

No cal que siguis una ballarina per semblar-ho! El treball a terra és una forma molt completa de fer exercici i condicionar el teu cos, corregir mals hàbits i millorar la posició corporal així com també alliberar les tensions acumulades i combatre la rigidesa, tot treballant alhora la respiració, la flexibilitat i la força. A la classe de Ballet Fit fas un treball intens i profund que et forçarà a tonificar els teus músculs, lentament però sense descans! Totalment addictiva!
DIMARTS  19:30

DIJOUS  20:30

BALLET

Una classe dirigida a totes aquelles que teníeu el desig i les ganes de fer ballet i us pensàveu que ja no hi seríeu a temps! Entra en el món de la dansa clàssica des de l’inici, aprenent les posicions bàsiques: els plies, els tendus, el treball a la barra i al centre. Afines la silueta, millores la flexibilitat, la posició corporal, els músculs es tonifiquen i s'allarguen, et sentiràs més àgil, aniràs amb l'esquena més recta, milloraràs la concentració...i compliràs un desig!

ELS DILLUNS DE 20:30 a 22:00

 

FLEXIBILY TRAINING

Treball tècnic enfocat a potenciar i millorar de forma eficient i segura la teva elasticitat i flexibilitat a través de diferents sèries d’estiraments. Els estiraments, a més d’augmentar la flexibilitat, ajuden a alleugerir les zones d’estrès del cos, enforteixen els tendons i els músculs i ajuden a corregir i millorar la posició corporal. El teu cos t’ho agrairà!

ELS DIMECRES 19:45

Durada 45 minuts

 

TRX

Vols posar-te "a tope de bé", amb rapidesa i d'una forma segura? Res millor que el TRX, L'únic exercici que utilitza la suspensió per treballar TOTS els grups musculars, fent servir el propi cos i la resistència a la gravetat. El resultat?: Més força, resistència muscular, flexibilitat i tonificació. I atenció amb les agulletes que tindràs els primers dies! : )))

ELS DILLUNS 18:45

Durada 45 minuts

BODY FIT

 


Entrenament completíssim  i canyero, que combina activitats aeròbiques amb exercicis de musculació. Treballaràs la força, tonificació i definició dels principals grups musculars. Aquesta activitat està considerada com una de les més ràpides per perdre massa corporal! El seus exercicis són intensos, però ben amens i divertits.

ELS DIMECRES 20:30

Durada 45 minuts

 

 

 


Amb aquest tipus d'entrenament treballaràs

els moviments naturals del cos, que impliquen sistemes amplis de músculs, millorant l'eficàcia i eficiència en el moviment i la recuperació del rendiment. Fent un circuit amb diversos elements

milloraràs la mobilitat, la coordinació i la posició del cos perquè es treballa l'esquena i es corregeix la postura, i al mateix temps cremaràs greixos perquè aquesta activitat

implica un gran desgast calòric.

ELS DILLUNS 19:30

Durada 45 minuts

 

 

FUNCTIONAL TRAINING

HOOP AERIS
AIR DANCING

Fusiona la dansa, l'acrobàcia, el ioga i el pilates. Aquesta activitat inclou tècniques que s'utilitzen en la gimnàstica acrobàtica, en el circ i en les arts aèries, ja que a través de la utilització de gronxadors de tela es relaxa i treballa constantment la força del cos, que ha de combatre la gravetat.  Aquesta activitat permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. A Hoop ens l'hem fet a la nostra manera i aprendràs a fer precioses i divertides coreografies grupals mentre alhora fas exercici. Segur que no t'avorriràs!

 

Dilluns 19:30 Iniciació

Dimecres 20:30 Nivell mitjà

                           Nivell Avançat

Divendres 19:00 Iniciació

 

POLE

La cosina-germana de l'air dancing.

Una classe ben igual però sense coreografia, perquè et puguis concentrar més en els resultats. Utilitza les teles per modelar el cos i treballar la flexibilitat i la força, però amb el component lúdic que et dóna treballar amb les teles.

Dimecres 19:30

AIR FITNESS

La combinació perfecte d’exercici, ball, art i diversió. Amb el Pole augmentaràs la teva força, flexibilitat i tonificació muscular. Una manera ben diferent de treballar el cos, descobrint músculs que ni sabies que tenies!. Ah, i una cosa...encara que et sembli mentida no necessites una condició física determinada per començar, perquè és adaptable a tots els nivells, edats i talles!

Dimarts 18:00 Nivell mitjà (1h)

               19:00 Nivell mitjà (1:15)

               20:15 Nivell mitjà (1:15)

Dijous    20:30 Nivell mitjà/alt (1:15)

ARO AERI

Per fi! Ja pots venir a provar l'aro aeri, una disciplina esportiva i artística que combina la dansa i l'acrobàcia suspesa a l'aire! És un treball de força, flexibilitat, expressió i creativitat, una fusió entre el cos i l'aro que
transmet espectacularitat i elegància, l' única condició? Voler gaudir de la llibertat de volar sense necessitar ales.
ELS DIJOUS 19:30

ACTIVITATS PUNTUALS
DANCE & FRIENDS

 

La nostre activitat sorpresa la dediquem només a tu i el teu grup d'amigues, si vols fer una activitat diferent, sigui per una celebració, una comiat de soltera, un aniversari o simplement per passar una bona estona t'oferim la possibilitat d'escollir una de les nostres classes i te la farem en privat només per vosaltres!

***Tambe per nens

 

Cal fer reserva prèvia.