top of page
dones saltant
imatge fons vermell i ratlles
adorn color blanc
Air Dancing· Aro Aeri
Ballet Fit · Total Barre
I LoveDancing · Pole 
TRX · 
Cardio&Dance
JumpingFitness
Body Combat

I LOVE DANCING

m´agrada ballar

It's show time!

Ets molt "bailonga"? Et mous al ritme de qualsevol cançó que sents i t'agraden els musicals de Broadway? A l'I love Dancing ballaràs coreografies de musicals com Chicago, Grease, Moulin Rouge, West Side Story, Fama..., però també, et sorprendrem amb un Michael Jackson, una vuitantera o un funky feeling!

ELS DIMARTS 20:45

ELS DIJOUS  19:30

ball i cardio

 

Crema un munt de calories ballant i passant-t'ho bé. Dance&Cardio fusiona diversos ritmes musicals actuals per crear un entrenament dinàmic i aeròbic, pensat per ser divertit i fàcil. Amb aquesta activitat adquireixes coordinació, cremes un munt de calories, tonifiques i allunyes l'estrès mentre et diverteixes.

ELS DILLUNS a les 20:15

DIMECRES a les 19:30

BODY COMBAT
body combat

El Body Combat té com a essència moviments originaris de diversos estils

d' arts marcials, per donar-li una nova forma i fer-te passar-ho bé treballant el teu cos al màxim. És un excel·lent entrenament per millorar el sistema cardiovascular i la tonificació muscular. I, evidentment, com amb totes les activitats esportives, allunyar l'estrès i desfogar-te!


ELS DIMECRES 18:45

jumping fit
JUMPING FIT
ballet fit
BALLET FLOOR
BALLET FIT

No cal que siguis una ballarina per semblar-ho! El treball a terra és una forma molt completa de fer exercici i condicionar el teu cos, corregir mals hàbits i millorar la posició corporal així com també alliberar les tensions acumulades i combatre la rigidesa, tot treballant alhora la respiració, la flexibilitat i la força. A la classe de Ballet Fit fas un treball intens i profund que et forçarà a tonificar els teus músculs, lentament però sense descans! Totalment addictiva!
DIMARTS  18:45 

DIJOUS  20:30 (Avançat)

DIVENDRES 17:30 (45 MINUTS)

TOTAL BARRE

barra total

 

Com posar-te en forma de manera elegant i bonica, alhora que treballes tot el cos, tonificant i millorant la flexibilitat. Si busques una pràctica diferent i vols corregir la teva postura i augmentar resistència, aquesta serà la teva activitat!

DILLUNS a les 19:30

entrenament trx en suspensio
TRX

Vols posar-te "a tope", amb rapidesa i d'una forma segura? Res millor que el TRX, una classe curta i intensa.L'únic exercici que utilitza la suspensió per treballar TOTS els grups musculars, fent servir el propi cos i la resistència a la gravetat. El resultat?: Més força, resistència muscular, flexibilitat i tonificació. I atenció amb les agulletes que tindràs els primers dies! : )))

ELS DILLUNS 18:45

Durada 45 minuts

adorn gran color negre
air dancing

Fusiona la dansa, l'acrobàcia, el ioga i el pilates. Aquesta activitat inclou tècniques que s'utilitzen en la gimnàstica acrobàtica, en el circ i en les arts aèries, ja que a través de la utilització de gronxadors de tela es relaxa i treballa constantment la força del cos, que ha de combatre la gravetat.  Aquesta activitat permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. A Hoop ens l'hem fet a la nostra manera i aprendràs a fer precioses i divertides coreografies grupals mentre alhora fas exercici. Segur que no t'avorriràs!

Dilluns 20:15 Nivell mig

Dimecres 19:30 Iniciació           

AIR DANCING
AIR Yoga
air yoga

Utilitza les teles  per millorar la flexibilitat muscular i articular, i tonificar. Amb més calma que quan fem Air Dancing, en aquesta classe faràs un treball més a consciència que t'ajudarà a alliberar-te

de l'estrès i relaxar el teu cos.

Dimarts 19:45

POLE
pole dance

La combinació perfecte d’exercici, ball, art i diversió. Amb el Pole augmentaràs la teva força, flexibilitat i tonificació muscular. Una manera ben diferent de treballar el cos, descobrint músculs que ni sabies que tenies.

I cada classe és un repte que t'agradará superar.

DIMARTS   18:00 Nivell II (1h)

                    19:00 Nivell II (1:15)

DIMECRES 18:30 Nivell II (1:15)  

                    19:45 Nivell II (1:15)

DIJOUS        19:00  Iniciació (1:15)

                     20:15 III Avançat (1:15)

Una nova tendència en el món del fitness.

Encara que sembli un joc de nens, amb aquest exercici exercites tot el cos realitzant coreografies basades en els salts repetitius i a intervals molt intensos. Augmentes la despesa energètica (cremes, cremes, cremes, calories!) al mateix temps que treballes diversos grups musculars, sobretot cames i glutis. El jumping fitness és tan beneficiós com el running però amb menys repercussió d'impacte en el cos. Prova'l i veuràs.

ELS DILLUNS 19:30

ELS DIMECRES 20:30

Durada 40 minuts

95ab64cb-aed8-4c68-97f2-844ec880e9a7.JPG

POST PART FIT

Nova classe Mama&bebè

Fa poc que has parit i no tens temps ni el cos per fer gaire cosa, oi? Pots venir a recuperar la teva forma física amb el teu bebè. Una classe feta a mida i amb molta cura. T'ho passaràs bé tu, i el teu fill/a

i, de mica en mica, recuperaràs la forma del teu cos, to muscular i flexibilitat. Cuida't ; )

DIMECRES  11:00 

                   

ACTIVITATS PUNTUALS
dona ballant estil moulin rougue
ballar amb amics
DANCE & FRIENDS

 

La nostre activitat sorpresa la dediquem només a tu i el teu grup d'amigues, si vols fer una activitat diferent, sigui per una celebració, una comiat de soltera, un aniversari o simplement per passar una bona estona t'oferim la possibilitat d'escollir una de les nostres classes i te la farem en privat només per vosaltres!

***Tambe per nens

Cal fer reserva prèvia.

ET CASES I VOLS
SORPRENDRE ALS CONVIDATS AMB UNA BONA COREOGRAFÍA?

 

Et muntem una bona coreo, i us ensenyem a fer-la. El més difícil us semblará el més senzill! 

Consultan's

Pots apuntar-te en qualsevol moment de l'any. En totes les nostres  activitats no és necessari nivell o experiència prèvia. Només en algun cas pot ser que, segons l'activitat, hi hagi nivells, però buscarem el teu!

adorn negre simetric
bottom of page