top of page
dones saltant
imatge fons vermell i ratlles
adorn color blanc
Air Dancing· Aro Aeri
Ballet Fit · Total Barre
I LoveDancing · Pole 
TRX · 
Cardio&Dance
JumpingFitness
Body Combat

I LOVE DANCING

m´agrada ballar

It's show time!

Ets molt "bailonga"? Et mous al ritme de qualsevol cançó que sents i t'agraden els musicals de Broadway? A l'I love Dancing ballaràs coreografies de musicals com Chicago, Grease, Moulin Rouge, West Side Story, Fama..., però també, et sorprendrem amb un Michael Jackson, una vuitantera o un funky feeling!

ELS DIJOUS  19:30

ball i cardio

 

Crema un munt de calories ballant i passant-t'ho bé. Dance&Cardio fusiona diversos ritmes musicals actuals per crear un entrenament dinàmic i aeròbic, pensat per ser divertit i fàcil. Amb aquesta activitat adquireixes coordinació, cremes un munt de calories, tonifiques i allunyes l'estrès mentre et diverteixes.

ELS DILLUNS a les 20:15

DIMECRES a les 19:30

ballet fit
BALLET FLOOR
BALLET FIT

No cal que siguis una ballarina per semblar-ho! El treball a terra és una forma molt completa de fer exercici i condicionar el teu cos, corregir mals hàbits i millorar la posició corporal així com també alliberar les tensions acumulades i combatre la rigidesa, tot treballant alhora la respiració, la flexibilitat i la força. A la classe de Ballet Fit fas un treball intens i profund que et forçarà a tonificar els teus músculs, lentament però sense descans! Totalment addictiva!
DIMARTS  18:45 

DIJOUS  20:30 (Avançat)

entrenament trx en suspensio
TRX

Vols posar-te "a tope", amb rapidesa i d'una forma segura? Res millor que el TRX, una classe curta i intensa.L'únic exercici que utilitza la suspensió per treballar TOTS els grups musculars, fent servir el propi cos i la resistència a la gravetat. El resultat?: Més força, resistència muscular, flexibilitat i tonificació. I atenció amb les agulletes que tindràs els primers dies! : )))

ELS DILLUNS 18:45

Durada 45 minuts

jumping fit
air dancing

Fusiona la dansa, l'acrobàcia, el ioga i el pilates. Aquesta activitat inclou tècniques que s'utilitzen en la gimnàstica acrobàtica, en el circ i en les arts aèries, ja que a través de la utilització de gronxadors de tela es relaxa i treballa constantment la força del cos, que ha de combatre la gravetat.  Aquesta activitat permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. A Hoop ens l'hem fet a la nostra manera i aprendràs a fer precioses i divertides coreografies grupals mentre alhora fas exercici. Segur que no t'avorriràs!

Dilluns 20:15 Nivell mig

Dimecres 19:30 Iniciació           

AIR DANCING
POLE
pole dance

La combinació perfecte d’exercici, ball, art i diversió. Amb el Pole augmentaràs la teva força, flexibilitat i tonificació muscular. Una manera ben diferent de treballar el cos, descobrint músculs que ni sabies que tenies.

I cada classe és un repte que t'agradará superar.

DIMARTS   18:00 Nivell II (1h)

                    19:00 Nivell II (1:15)

DIMECRES 18:30 Nivell II (1:15)  

                    19:45 Nivell II (1:15)

DIJOUS        19:00  Iniciació (1:15)

                     20:15 III Avançat (1:15)

Utilitza les teles  per millorar la flexibilitat muscular i articular, i tonificar. Amb més calma que quan fem Air Dancing, en aquesta classe faràs un treball més a consciència que t'ajudarà a alliberar-te

de l'estrès i relaxar el teu cos.

Dimarts 19:45

AIR Yoga
BODY COMBAT
body combat

El Body Combat té com a essència moviments originaris de diversos estils

d' arts marcials, per donar-li una nova forma i fer-te passar-ho bé treballant el teu cos al màxim. És un excel·lent entrenament per millorar el sistema cardiovascular i la tonificació muscular. I, evidentment, com amb totes les activitats esportives, allunyar l'estrès i desfogar-te!


ELS DIMECRES 18:45

barra total

TOTAL BARRE

 

Com posar-te en forma de manera elegant i bonica, alhora que treballes tot el cos, tonificant i millorant la flexibilitat. Si busques una pràctica diferent i vols corregir la teva postura i augmentar resistència, aquesta serà la teva activitat!

DILLUNS a les 19:30

air yoga
JUMPING FIT

Una nova tendència en el món del fitness.

Encara que sembli un joc de nens, amb aquest exercici exercites tot el cos realitzant coreografies basades en els salts repetitius i a intervals molt intensos. Augmentes la despesa energètica (cremes, cremes, cremes, calories!) al mateix temps que treballes diversos grups musculars, sobretot cames i glutis. El jumping fitness és tan beneficiós com el running però amb menys repercussió d'impacte en el cos. Prova'l i veuràs.

ELS DILLUNS 19:30

ELS DIMECRES 20:30

Durada 40 minuts

ET CASES I VOLS
SORPRENDRE ALS CONVIDATS AMB UNA BONA COREOGRAFÍA?

 

Et muntem una bona coreo, i us ensenyem a fer-la. El més difícil us semblará el més senzill! 

Consultan's

DRUMMING FITNESS

L'última tendència en entrenament!!!

Drumming es tradueix de l'anglès com "tocar el tambor". Aquest nom no és casualitat: inspirat en tocar la bateria, tocaràs amb baquetes mentre treballes la resta del cos (l'aire i el terra es converteixen en la teva bateria!) 

Amb La percussió constant, combinada amb exercicis aeròbics, cardio i pilates, entrenes tots els teus músculs. El resultat: braços tonificats ventre pla i glutis perfectes. Els moviments inusuals combinats, també enforteixen la musculatura profunda. El Drumming fitness també treballa la teva resistència i sentit del ritme, i no deixes de somriure mentre fas la classe! 

Els dimarts a les 20:15

adorn gran color negre
ACTIVITATS PUNTUALS
dona ballant estil moulin rougue

Pots apuntar-te en qualsevol moment de l'any. En totes les nostres  activitats no és necessari nivell o experiència prèvia. Només en algun cas pot ser que, segons l'activitat, hi hagi nivells, però buscarem el teu!

ballar amb amics
DANCE & FRIENDS

 

La nostre activitat sorpresa la dediquem només a tu i el teu grup d'amigues, si vols fer una activitat diferent, sigui per una celebració, una comiat de soltera, un aniversari o simplement per passar una bona estona t'oferim la possibilitat d'escollir una de les nostres classes i te la farem en privat només per vosaltres!

***Tambe per nens

Cal fer reserva prèvia.

adorn negre simetric
bottom of page