yoga aereo, air yoga, fly yoga
Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing, aro aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, defensa personal, cardio dance
Air Dancing· Aro Aeri
Ballet Fit · I LoveDancing  
Ballet · Pole ·TRX· Flexi
Dance&Cardio
JumpingFitness
Body Combat


 

I LOVE DANCING

Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing, aro aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, body combat,jumping fit, cardio dance

It's show time!

Ets molt "bailonga"? Et mous al ritme de qualsevol cançó que sents i t'agraden els musicals de Broadway? A l'I love Dancing ballaràs coreografies de musicals com Chicago, Grease, Moulin Rouge, West Side Story, Fama..., però també, et sorprendrem amb un Michael Jackson, una vuitantera o un funky feeling!

ELS DIJOUS  19:30

Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, yoga aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, defensa personal, cardio dance

 

Crema un munt de calories ballant i passant-t'ho bé. Dance&Cardio fusiona diversos ritmes musicals actuals per crear un entrenament dinàmic i aeròbic, pensat per ser divertit i fàcil. Amb aquesta activitat adquireixes coordinació, cremes un munt de calories, tonifiques i allunyes l'estrès mentre et diverteixes.

ELS DILLUNS a les 20:15

DIMECRES a les 19:30

FLEXIBILY TRAINING

Treball enfocat a potenciar i millorar de forma eficient i segura la teva elasticitat i flexibilitat a través de diferents sèries d’estiraments. Els estiraments, a més d’augmentar la flexibilitat, ajuden a alleugerir les zones d’estrès del cos, enforteixen els tendons i els músculs i ajuden a corregir i millorar la posició corporal. El teu cos t’ho agrairà!

ELS DILLUNS 19:30

Durada 45 minuts

 

Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing, aro aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, defensa personal, cardio dance
BALLET FLOOR
BALLET FIT

No cal que siguis una ballarina per semblar-ho! El treball a terra és una forma molt completa de fer exercici i condicionar el teu cos, corregir mals hàbits i millorar la posició corporal així com també alliberar les tensions acumulades i combatre la rigidesa, tot treballant alhora la respiració, la flexibilitat i la força. A la classe de Ballet Fit fas un treball intens i profund que et forçarà a tonificar els teus músculs, lentament però sense descans! Totalment addictiva!
DIMARTS  18:30 Iniciació

DIMARTS  19:30 Avançat

DIMECRES 19:00 Iniciació

DIJOUS  20:00 Avançat

TRX entrenamiento en suspension
TRX

Vols posar-te "a tope", amb rapidesa i d'una forma segura? Res millor que el TRX, una classe curta i intensa.L'únic exercici que utilitza la suspensió per treballar TOTS els grups musculars, fent servir el propi cos i la resistència a la gravetat. El resultat?: Més força, resistència muscular, flexibilitat i tonificació. I atenció amb les agulletes que tindràs els primers dies! : )))

ELS DILLUNS 18:45

Durada 45 minuts

jumping, jump, jumping fit
JUMPING FIT

Una nova tendència en el món del fitness.

Encara que sembli un joc de nens, amb aquest exercici exercites tot el cos realitzant coreografies basades en els salts repetitius i a intervals molt intensos. Augmentes la despesa energètica (cremes, cremes, cremes, calories!) al mateix temps que treballes diversos grups musculars, sobretot cames i glutis. El jumping fitness és tan beneficiós com el running però amb menys repercussió d'impacte en el cos. Prova'l i veuràs.

ELS DILLUNS 19:30

ELS DIMARTS 20:30

Durada 40 minuts

Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing, aro aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, defensa personal, cardio dance

Fusiona la dansa, l'acrobàcia, el ioga i el pilates. Aquesta activitat inclou tècniques que s'utilitzen en la gimnàstica acrobàtica, en el circ i en les arts aèries, ja que a través de la utilització de gronxadors de tela es relaxa i treballa constantment la força del cos, que ha de combatre la gravetat.  Aquesta activitat permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. A Hoop ens l'hem fet a la nostra manera i aprendràs a fer precioses i divertides coreografies grupals mentre alhora fas exercici. Segur que no t'avorriràs!

Dilluns 20:15 Iniciació

Dimecres 19:45 Nivell III           

AIR DANCING
POLE
pole, pole dance, pole esport

La combinació perfecte d’exercici, ball, art i diversió. Amb el Pole augmentaràs la teva força, flexibilitat i tonificació muscular. Una manera ben diferent de treballar el cos, descobrint músculs que ni sabies que tenies.

I cada classe és un repte que t'agradará superar.

Dilluns   18:30 Teens (1 h)

                19.45 Nivell I-II  (1:15h )   

Dimarts 18:00 Nivell I (1h)

               19:00 Nivell I-II (1:15)

Dijous    19:30 Nivell Iniciació (1h)  

               20:30 Nivell II (1:15)

CONTEMPORANI
cc0975ab60f32163fc67e8876441edee-2.jpg

Contemporany Easy

La dansa contemporània és un estil de dansa expressiva que combina elements de diversos gèneres de ball, inclosos el ballet modern, jazzístic, líric i clàssic. Amb ella connectes la ment i el cos a través de moviments fluids i orgànics. La dansa contemporània fa èmfasi en la versatilitat i la improvisació, se centra en el treball a terra i amb els peus descalços per "sentir millor". Tot i que té una base tècnica el nostre easycontempo et permetrà gaudir de la classe sense necessitat de tenir cap nivell.


ELS DIMECRES 19:00

Utilitza les teles  per millorar la flexibilitat muscular i articular, i tonificar. Amb més calma que quan fem Air Dancing, en aquesta classe faràs un treball més a consciència que t'ajudarà a alliberar-te

de l'estrès i relaxar el teu cos.

Dimarts 19:30

AIR Yoga

Tens horaris difícils i no trobes la manera?
Vols classes particulars
a casa teva o a l'escola?

Posa't en contacte amb nosaltres, la Laia et fará uns entrenaments que t'encantaran!

ACTIVITATS PUNTUALS
Danza, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing, aro aereo, pole dance, gimnasio, fitness, hip hop, street dance, kick boxing, defensa personal
DANCE & FRIENDS

 

La nostre activitat sorpresa la dediquem només a tu i el teu grup d'amigues, si vols fer una activitat diferent, sigui per una celebració, una comiat de soltera, un aniversari o simplement per passar una bona estona t'oferim la possibilitat d'escollir una de les nostres classes i te la farem en privat només per vosaltres!

***Tambe per nens

Cal fer reserva prèvia.

BODY COMBAT
body combat

El Body Combat té com a essència moviments originaris de diversos estils

d' arts marcials, per donar-li una nova forma i fer-te passar-ho bé treballant el teu cos al màxim. És un excel·lent entrenament per millorar el sistema cardiovascular i la tonificació muscular. I, evidentment, com amb totes les activitats esportives, allunyar l'estrès i desfogar-te!


ELS DIMECRES 18:45

DRUM FIT
drumming fitness, pound fitness

L'última tendència en entrenament!!!

Drumming es tradueix de l'anglès com "tocar el tambor". Aquest nom no és casualitat: inspirat en tocar la bateria, tocaràs amb baquetes mentre treballes la resta del cos (l'aire i el terra es converteixen en la teva bateria!) 

Amb La percussió constant, combinada amb exercicis aeròbics, cardio i pilates, entrenes tots els teus músculs. El resultat: braços tonificats ventre pla i glutis perfectes.

Els moviments inusuals combinats també enforteixen la musculatura profunda. El Drumming Fitness també entrena la teva resistència i sentit del ritme, i no deixes de somriure mentre fas la classe!


ELS DIMARTS 20:30 (40 min)

Danza, dansa, burlesque, yoga aereo, extraescolares, ballet fit, kick boxing

Pots apuntar-te en qualsevol moment de l'any. En totes les nostres  activitats no és necessari nivell o experiència prèvia. Només en algun cas pot ser que, segons l'activitat, hi hagi nivells, però buscarem el teu!